0 kpl 0

Rolling Records tarjoaa kaikille asiakkailleen Bonusjärjestelmän .

Oletko luopumassa vanhoista levyistäsi vai haluatko keventää kokoelmaasi, ONNISTUU!

Kauppapaikan käyttöohjeisiin voitte tutustua tästä

Käytön aloitus

Rolling Records kauppapaikka on tarkoitettu kaikille rekisteröityneille asiakkaille.

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen tästä.

Rekisteröitymisen jälkeen siirry profiilisivullesi ja valitse sieltä Kauppapaikka. Pääset lisäämään myytäviä tuotteita valitsemalla Lisää tuote. Ensimmäisen kerran tuotteita lisätessäsi sinun tulee tallentaa suomalainen tilinumerosi IBAN muodossa.

Tilinumeroa tarvitaan myydyistä levyistä saatujen myyntien tilittämistä varten. Tilinumero on ainoastaan Rolling Recordsin käyttöön eikä sitä tai muitakaan henkilötietoja näytetä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tilinumeron lisäämisen jälkeen voit alkaa lisäämään tuotteita myyntiin.

Myytäville levyille voit lisätä useamman kuvan. Kuvien tulee olla itse otettuja, ei internetistä ladattuja.

Palautteenanto-ohjeet

Ostaja voi antaa myyjälle palautetta ja myyjä ostajalle, kauppapaikan kohteissa näkyy palautteiden arvoisanoista laskettu keskiarvo 4 - 5 on positiivinen yleiskuva, 3 - 4 on neutraali ja 1 - 2 on negatiivinen.

Ostaja voi antaa myyjälle palautetta profiilisivullaan Tilaukset -kohdassa. Tämä tapahtuu avaamalla Kauppapaikasta ostetun tuotteen tilaus ja arvioimalla myyjä kyseisen tuotteen kohdalla.

Vastaavasti myyjä voi antaa ostajalle palautetta profiilisivullaan Kauppapaikka-välilehdellä myymänsä tuotteen kohdalla.

Myyjän vastuu

Myyjän vastuuseen kuuluu antaa myymästään tuotteesta todellisuutta vastaava kuva. Hinnan arviointiin liittyen myyjä voi olla yhteydessä Rolling Recordsin asiakaspalveluun.

Kun levy on ostettu ja myyjä on saanut sähköpostiinsa ilmoituksen levyn myynnistä, on myyjän toimitettava myymänsä levy seitsemän (7) vuorokauden sisällä Rolling Recordsin Sörnäisten liikkeeseen.

Ostajan vastuu

Ostajan vastuuseen kuuluu lunastaa ostamansa levy. Ostajalla on kuitenkin seitsemän (7) vuorokautta aikaa perua kaupat ostohetkestä. Jos ostajalla on paljon negatiivisia palautteita, on myyjällä oikeus kieltäytyä myynnistä.

Rolling Recordsin vastuu

Rolling Records tmi, on velvollinen lunastamaan myydyt kauppapaikan kohteet myyjiltä, ja kantamaan kauppiaana täyden vastuun myytyjen levyjen kunnosta, oikeellisuudesta, varastoinnista ja niiden luovutuksesta / postituksesta ostajalle.

Rolling Recordsin rooli

Kun ostaja on maksanut ja lunastanut tuotteen, tilittää Rolling Records myyjälle 85 % tuotteen hinnasta. Rolling Records varaa itselleen oikeuden poistaa tuote Kauppapaikasta, jos kyseessä ei ole vinyylilevy tai sitä vastaava tuote.

Rolling Records voi poistaa tuotteen Kauppapaikasta myös silloin, jos myytävän tuotteen kuvat on kopioitu internetistä ilman lupaa.

Rolling Records tilittää 85% myydyn levyn hinnasta, kun ostaja on maksanut levyn ja se on luovutettu hänelle.


Tietosuojakäytäntö

Kauppapaikan palautteissa ja myytävissä tuotteissa käyttäjiä referoidaan ainoastaan nimimerkillä, ei koskaan osapuolten todellisilla etu- ja/tai sukunimillä.

Ostaja ja myyjä näkevät ainoastaan toistensa nimimerkit, mitään muita henkilötietoja ei osapuolille jaeta.

Henkilötiedot ovat ainoastaan Rolling Recordsin käytössä, eikä niitä luovuteta missään vaiheessa muille osapuolille.